Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött gomba recept

Gombával töltött gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • fél kg csiperke gomba
    • rizsliszt
    • tojás
    • 1 kisebb fej vöröshagyma
    • bors
    • kókuszzsír
    • szezámmagliszt, vagy GM zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • pálmaolaj

    Elkészítése:

    A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk.

    Kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.

    Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatjuk.

    Végül forró pálmaolajban megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá