Gombával töltött gomba recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- fél kg csiperke gomba
- rizsliszt
- tojás
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só
- bors
- kókuszzsír
- szezámmagliszt, vagy GM zsemlemorzsa
A sütéshez:
- pálmaolaj
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk.
Kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatjuk.
Végül forró pálmaolajban megsütjük.
Forrás: https://scarletsite.hu/node/148
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.