Gombával töltött gomba

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gombával töltött gomba

Hozzávalók:

  • fél kg csiperke gomba
  • rizsliszt
  • tojás
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • bors
  • kókuszzsír
  • szezámmagliszt, vagy GM zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • pálmaolaj

Elkészítése:

A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk.

Kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.

Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatjuk.

Végül forró pálmaolajban megsütjük.