Gombás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 konzerv gomba
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 10 dkg zöldborsó
- 1 szál sárgarépa
- só, őrölt bors, gulyáskrém, tárkony, bazsalikom ízlés szerint
- 20 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a paprikát, hozzáadjuk a borsót, a karikára vágott répát.
Ízesítjük sóval, borssal, gulyáskrémmel, tárkonnyal, bazsalikommal ízlés szerint. Felöntjük 5 kb dl vízzel és 20 percig főzzük. Ekkor a konzerv gombát is hozzáadjuk a levével együtt és még főzzük 10 percig.
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük és a gombához keverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »