Gombás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 konzerv gomba
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 10 dkg zöldborsó
- 1 szál sárgarépa
- só, őrölt bors, gulyáskrém, tárkony, bazsalikom ízlés szerint
- 20 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a paprikát, hozzáadjuk a borsót, a karikára vágott répát.
Ízesítjük sóval, borssal, gulyáskrémmel, tárkonnyal, bazsalikommal ízlés szerint. Felöntjük 5 kb dl vízzel és 20 percig főzzük. Ekkor a konzerv gombát is hozzáadjuk a levével együtt és még főzzük 10 percig.
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük és a gombához keverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »









