Gombás tészta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 konzerv gomba
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 10 dkg zöldborsó
- 1 szál sárgarépa
- só, őrölt bors, gulyáskrém, tárkony, bazsalikom ízlés szerint
- 20 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a paprikát, hozzáadjuk a borsót, a karikára vágott répát.
Ízesítjük sóval, borssal, gulyáskrémmel, tárkonnyal, bazsalikommal ízlés szerint. Felöntjük 5 kb dl vízzel és 20 percig főzzük. Ekkor a konzerv gombát is hozzáadjuk a levével együtt és még főzzük 10 percig.
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük és a gombához keverjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.