Gombás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 konzerv gomba
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 10 dkg zöldborsó
- 1 szál sárgarépa
- só, őrölt bors, gulyáskrém, tárkony, bazsalikom ízlés szerint
- 20 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a paprikát, hozzáadjuk a borsót, a karikára vágott répát.
Ízesítjük sóval, borssal, gulyáskrémmel, tárkonnyal, bazsalikommal ízlés szerint. Felöntjük 5 kb dl vízzel és 20 percig főzzük. Ekkor a konzerv gombát is hozzáadjuk a levével együtt és még főzzük 10 percig.
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük és a gombához keverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









