Fokhagymás burgonya tojással recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb burgonya
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 2 evőkanál zsír vagy olaj
Elkészítése:
A fokhagymát egy pillanatig beleraktam a kissé felmelegített zsírba, rátettem a paprikát és a vékony karikákra vágott burgonyát, majd sóztam.
Fedő alatt pároltam kis lángon és egy kis vizet is öntöttem alá (arra kell vigyázni, hogy mind párologjon el, mire elkészül az étel).
Megsütöttem a tükörtojást.
A kész burgonya mellé tettem a tojást. Ízlés szerint fogyaszthatunk hozzá disznósajtot is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »