Burgonyás omlett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 közepes burgonya
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors ízlés szerint
- 1 dl olaj (sütéshez
- 2 púpos evőkanál finomliszt
- 10 dkg sajt a tetejére
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk. Sajtreszelőn lereszeljük és a levét alaposan kinyomkodjuk.
Hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott fokhagymát és ízesítjük sóval, borssal, majd alaposan elkeverjük.
A masszát a felmelegített olajba öntjük és fedő alatt sütjük, majd átfordítva fedő nélkül ropogósra sütjük mindkét oldalát.
Reszelt sajtot szórhatunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »