Almás búbos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 alma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- csipet só
- 2 evőkanál cukor
- kb 3 dl tej
- a tálaláshoz fahéjas porcukor
- a sütéshez olaj
Elkészítése:
Az almákat megmossuk, kb 6-8 mm vastag karikákra vágjuk és magházukat kivesszük.
A lisztből, tojásokból, sóból, cukorból tésztát keverünk annyi tej hozzáadásával, hogy a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.
Az almakarikákat belemártjuk a masszába és forró olajban mindkét felét kisütjük.
Tálaláskor fahéjas porcukorral szórjuk meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »