Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyás, paradicsomos káposzta recept

Burgonyás, paradicsomos káposzta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg fejes káposzta
    • 20 dkg füstölt kolbász
    • 30 dkg burgonya
    • 80 g paradicsompüré
    • 3 evőkanál olaj
    • 3 evőkanál liszt
    • 1 kávéskanál fűszerpaprika
    • só, köménymag, cukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    A káposztát felszeleteljük. A kolbászt felkarikázzuk és a káposztához adjuk, majd annyi vizet öntünk rá hogy jól ellepje és sót, köményt adunk hozzá ízlés szerint.

    Mikor félig megfőtt a darabolt burgonyát és paradicsompürét is hozzáadjuk.

    Amikor megfőtt világos rántást készítünk: az olajon kissé megpirítjuk a lisztet, félrehúzzuk és elkeverjük benne a paprikát is. Kevés főzőlével felengedjük, majd a főzelékhez adjuk és összeforraljuk.

    Ízlés szerint adhatunk hozzá kevés cukrot.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá