Citrom sorbet recept

Hozzávalók:
- 450 ml víz
- 250 g porcukor
- 2 citrom héja
- 200 ml citromlé
Elkészítése:
A cukrot, vizet és a citrom héját forraljuk össze, majd hűtsük ki teljesen.
A kihűlt cukorsziruphoz adjuk hozzá a citromlevet és tegyük hűtőbe 2-3 órára vagy akár egy éjszakára is.
Másnap a sorbet alapot tegyük fagyigépbe és indítsuk el a programot (kb 20-30 perc alatt elkészül). Amikor már krémes a fagyi, akkor kapcsoljuk ki a gépet, kanalazzuk át egy műanyag edénybe, tegyük rá a fedelét és tegyük be a fagyasztóba.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »