Bogyós-vaniliás túrófagylalt recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 200 ml habtejszín
- 100 ml tej
- 1 zacskó főzés nélkül készíthető vaníliás puding
- vegyes bogyós gyümölcs
Elkészítése:
A túrót a fagyasztóba tesszük. Amíg megfagy elkészítjük a bogyós részt málna-piros ribizli-fekete ribizli-áfonya-eper (vegyesen vagy ízlés szerint) turmixoljuk. Tálba öntjük. A turmixba beleöntjük a habtejszínt, tejet, hidegen kikeverhető vanília pudingot és a fagyott túrót. Alaposan összedolgozzuk, majd a masszát a gyümölcshúshoz adjuk. Nagy mozdulatokkal elkeverjük és tejszínhabbal, friss gyümölccsel, vagy öntettel kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.