Bogyós-vaniliás túrófagylalt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 200 ml habtejszín
- 100 ml tej
- 1 zacskó főzés nélkül készíthető vaníliás puding
- vegyes bogyós gyümölcs
Elkészítése:
A túrót a fagyasztóba tesszük. Amíg megfagy elkészítjük a bogyós részt málna-piros ribizli-fekete ribizli-áfonya-eper (vegyesen vagy ízlés szerint) turmixoljuk. Tálba öntjük. A turmixba beleöntjük a habtejszínt, tejet, hidegen kikeverhető vanília pudingot és a fagyott túrót. Alaposan összedolgozzuk, majd a masszát a gyümölcshúshoz adjuk. Nagy mozdulatokkal elkeverjük és tejszínhabbal, friss gyümölccsel, vagy öntettel kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »