Bogyós-vaniliás túrófagylalt

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 200 ml habtejszín
  • 100 ml tej
  • 1 zacskó főzés nélkül készíthető vaníliás puding
  • vegyes bogyós gyümölcs

Elkészítése:
A túrót a fagyasztóba tesszük. Amíg megfagy elkészítjük a bogyós részt málna-piros ribizli-fekete ribizli-áfonya-eper (vegyesen vagy ízlés szerint) turmixoljuk. Tálba öntjük. A turmixba beleöntjük a habtejszínt, tejet, hidegen kikeverhető vanília pudingot és a fagyott túrót. Alaposan összedolgozzuk, majd a masszát a gyümölcshúshoz adjuk. Nagy mozdulatokkal elkeverjük és tejszínhabbal, friss gyümölccsel, vagy öntettel kínáljuk.