Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vaníliás krémtúró recept

Vaníliás krémtúró
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg tehéntúró (sovány)
    • 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
    • 4 dl tej
    • 3 evőkanál cukor
    • 1 evőkanál vaníliás cukor

    Elkészítése:

    A tejből sűrű pudingot főzünk (1 decivel elkeverjük a pudingport és a cukrot, a 3 deci tejet felmelegítjük, majd hozzákeverjük a pudingos tejet is,majd 2-3 percig forraljuk). 2-3 perc forralás után levesszük a tűzről és hozzáadjuk a villával kicsit szétnyomkodott túrót.

    Elkeverjük alaposan az egészet, majd krémesre turmixoljuk. Kóstóljuk meg, hogy elég édes-e nekünk, ha nem, akkor tegyünk még bele cukrot és turmixoljuk még egy kicsit.

    Tálkákba öntjük, hűtőben lehűtjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá