Tojástekercs szalámival recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 3 nagy vagy 4 kisebb FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 púpos ek liszt
- 2 ek tejföl
- kb 10 dkg sajt
- 1 pritamin vagy kaliforniai paprika
- só, bors ízlés szerint
- 10 dkg tetszés szerinti szalámi
- 1 csokor petrezselyemzöld
Ekészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra alsó-felső sütéssel.
A paprikát és petrezselyemzöldet vágjuk apróra. A sajtot reszeljük le.
A tokásokat üssük le, majd verjük fel. Adjuk hozzá a lisztet, tejfölt, paprikát, petrezselymet és sózzuk, borsozzuk.
Az egészet jó alaposan keverjük össze, majd terítsük a masszát egy sütőpapírral bélelt, 25*35 cmes tepsibe és 15 perc alatt süssük készre.
Még melegen kivesszük a tepsiből és rászórjuk a sajtot, majd kitesszük szalámival és feltekerjük.
Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Ha kihűlt, akkor felszeleteljük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 különleges piskótatekercs, ami nem lekváros
A piskótatekercs az egyik legkedveltebb sütemény, de nem kell mindig a lekv
Tovább olvasom »12 soklapos süti recept karácsonyra
A karácsonyi asztal díszei a soklapos sütik, amelyek rétegeikben rejtik az
Tovább olvasom »12 házi készítésű itóka karácsonyra
A házi készítésű likőrök tökéletes kiegészítői az ünnepi hangulatnak, legye
Tovább olvasom »A karácsony sztárja: A tökéletes hókifli titka
A hókifli az ünnepi időszak egyik legnagyobb klasszikusa, amelynek omlós té
Tovább olvasom »12 mennyei kosárka az ünnepi asztalra
A kosárkák nemcsak a karácsonyi asztal látványos díszei, hanem ellenállhata
Tovább olvasom »Marlenkát az ünnepi asztalra: 10 kipróbált recept, amivel tuti a siker!
A Marlenka az ünnepi asztalok édes királynője, amely minden alkalommal leny
Tovább olvasom »