Zöldséges rántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg parizer (lehet kolbász, szalámi, bármi maradék, ami a hűtőben van)
- 1 zöld paprika (lehet piros, TV vagy kápia is)
- pár szál újhagyma zöldjével együtt (de lila, póré vagy vöröshagyma is jó)
- 2-3 kisebb uborka
- petrezselyemzöld
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés kókuszzsír, olaj vagy zsír
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
Mindent mossunk meg és aprítsuk fel. A tojásokat törjük fel és mindent tegyünk a kezünk közelébe.
A zsiradékot melegítsük fel egy serpenyőben, ha forró, akkor beleöntjük a parizert (szaláminál, zsíros kolbásznál nem kell zsiradék) és állandóan kavargatva jól megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összeaprított zöldségeket, ezzel is jól megpirítjuk. Ha esetleg úgy látjuk, hogy nagyon megsült, ne ijedjünk meg, semmi baja,sőt még finomabb is lesz az étel.
Ezután szórjuk bele a petrezselyemzöldet, forgassuk össze egyszer, végül a felvert tojásokat öntsük bele, amibe egy pici sót teszünk és így verjük fel egy kicsit.
Fakanállal keverjük össze és egy nagyobb tányérra borítsuk ki és szórjuk meg reszelt sajttal.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »