Hozzávalók:
Elkészítése:
Mindent mossunk meg és aprítsuk fel. A tojásokat törjük fel és mindent tegyünk a kezünk közelébe.
A zsiradékot melegítsük fel egy serpenyőben, ha forró, akkor beleöntjük a parizert (szaláminál, zsíros kolbásznál nem kell zsiradék) és állandóan kavargatva jól megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összeaprított zöldségeket, ezzel is jól megpirítjuk. Ha esetleg úgy látjuk, hogy nagyon megsült, ne ijedjünk meg, semmi baja,sőt még finomabb is lesz az étel.
Ezután szórjuk bele a petrezselyemzöldet, forgassuk össze egyszer, végül a felvert tojásokat öntsük bele, amibe egy pici sót teszünk és így verjük fel egy kicsit.
Fakanállal keverjük össze és egy nagyobb tányérra borítsuk ki és szórjuk meg reszelt sajttal.
Jó étvágyat hozzá!