Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojásos-zöldséges hús recept

Tojásos-zöldséges hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertéshús
    • 80 dkg zöldségkeverék
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 dl tejföl
    • 4 ek napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • 3 dl víz

    Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockára vágott húst.

    Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul.

    Zöldségeket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

    Olajjal kikent, zsemlemorzsával meghintett tepsibe tesszük a leszűrt zöldségeket. Pörkölt levét leszűrjük, majd a húst rátesszük a zöldségekre.

    Leszűrt pörkölt levét kikeverjük a 1.5 dl tejföllel, és ráöntjük.

    Tejföl másik felét kikeverjük a tojásokkal, ízlés szerint sózzuk, és ezt is ráöntjük.

    Előmelegített sütőben készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá