Tésztás rakott zöldbab recept
                            Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a zöldbabot, felöntjük a vízzel és ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Amikor a bab már félig puha, hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és készre főzzük.
A főtt tojásokat felszeleteljük.
A leszűrt tésztát összeforgatjuk a kész kolbászos babbal. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, beleöntjük a tésztát, elosztjuk rajta a szeletelt tojást és a félbevágott koktélparadicsomokat.
A 3 nyers tojást kikeverjük a tejföllel, ráöntjük a babos tésztára, megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


 