Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú káposztás vagdalt recept

Savanyú káposztás vagdalt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 2 zsemle
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 50 dkg savanyú káposzta
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 2 tk fűszerpaprika
    • 4 ek zsemlemorzsa

    Tetejére:

    Elkészítése:

    A zsemléket beáztatjuk vízbe, majd alaposan kinyomkodjuk.

    Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük és a darált húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlékkel együtt. Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beletesszük a kipréselt fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és a megmosott, apróra vágott savanyú káposztát.

    Jól összedolgozzuk, rúd alakba formázzuk.

    Olajjal kikent tepsibe helyezzük, lekenjük felvert tojással, és készre sütjük. Szeletelve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá