Rakott zöldségek főtt hússal sajtosan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Húslevesből megmaradt zöldségek és főtt húsok
- 270 g tejföl
- 25 dkg trappista sajt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici só
- kevés őrölt bors
- 1 tk étolaj
Elkészítése:
A maradék főtt húsokat -ha csontos- lefejtjük és késsel durvára vágjuk, a zöldségek közül a nagyobb darabokat (karalábé, burgonya, zeller, gomba..stb.) felszeleteljük.
A sajtot lereszeljük és a 2/3-ához egy tálba téve hozzáadjuk a tejfölt, a 3 db tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk étolajjal és tetszés szerint belerétegeljük a zöldségeket és a húsokat.
Ráöntjük a tejfölös tojásos masszát, végül rászórjuk a maradék 1/3 rész reszelt sajtot, megborsozzuk és előmelegített sütőbe téve 200 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Miután elkészült, a szeleteket megszórjuk friss petrezselyemzölddel és kenyérrel vagy anélkül tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »