Rakott zöldségek főtt hússal sajtosan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Húslevesből megmaradt zöldségek és főtt húsok
- 270 g tejföl
- 25 dkg trappista sajt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici só
- kevés őrölt bors
- 1 tk étolaj
Elkészítése:
A maradék főtt húsokat -ha csontos- lefejtjük és késsel durvára vágjuk, a zöldségek közül a nagyobb darabokat (karalábé, burgonya, zeller, gomba..stb.) felszeleteljük.
A sajtot lereszeljük és a 2/3-ához egy tálba téve hozzáadjuk a tejfölt, a 3 db tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk étolajjal és tetszés szerint belerétegeljük a zöldségeket és a húsokat.
Ráöntjük a tejfölös tojásos masszát, végül rászórjuk a maradék 1/3 rész reszelt sajtot, megborsozzuk és előmelegített sütőbe téve 200 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Miután elkészült, a szeleteket megszórjuk friss petrezselyemzölddel és kenyérrel vagy anélkül tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »