Rakott burgonya recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A megfőtt burgonyáról a héját lehúzzuk, majd vékonyabb karikákra szeleteljük.
A tejfölt nyers tojással és az ételízesítővel összekeverjük.
A megfőtt tojásokat megpucoljuk és tojásszeletelőn felszeljük. A virslit is felszeljük.
A tepsit folyékony Rmargarinnal kikenjük, zsemlemorzsával megszórjuk. Jöhet az összeállítás: burgonya, virsli karikák, tojás szeletek, a tejföl 1/3-a. Folytatjuk a rétegezést. A tetejére burgonya kerüljön.
Meglocsoljuk a tetejét a maradék tejföllel és folyékony margarinnal.
Mi házi savanyúsággal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »