Rakott burgonya recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A megfőtt burgonyáról a héját lehúzzuk, majd vékonyabb karikákra szeleteljük.
A tejfölt nyers tojással és az ételízesítővel összekeverjük.
A megfőtt tojásokat megpucoljuk és tojásszeletelőn felszeljük. A virslit is felszeljük.
A tepsit folyékony Rmargarinnal kikenjük, zsemlemorzsával megszórjuk. Jöhet az összeállítás: burgonya, virsli karikák, tojás szeletek, a tejföl 1/3-a. Folytatjuk a rétegezést. A tetejére burgonya kerüljön.
Meglocsoljuk a tetejét a maradék tejföllel és folyékony margarinnal.
Mi házi savanyúsággal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »