Rakott burgonya recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A megfőtt burgonyáról a héját lehúzzuk, majd vékonyabb karikákra szeleteljük.
A tejfölt nyers tojással és az ételízesítővel összekeverjük.
A megfőtt tojásokat megpucoljuk és tojásszeletelőn felszeljük. A virslit is felszeljük.
A tepsit folyékony Rmargarinnal kikenjük, zsemlemorzsával megszórjuk. Jöhet az összeállítás: burgonya, virsli karikák, tojás szeletek, a tejföl 1/3-a. Folytatjuk a rétegezést. A tetejére burgonya kerüljön.
Meglocsoljuk a tetejét a maradék tejföllel és folyékony margarinnal.
Mi házi savanyúsággal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »









