Rakott krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 850 g tejföl
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg szalámi vagy füstölt kolbász
- só
Elkészítése:
A burgonyát és a tojást külön edényben, enyhén sós vízben megfőzzük. Ameddig főlnek felszeleteljük a szalámit vagy kolbászt. A megfőtt burgonyát és tojást meghámozzuk és felszeleteljük.
Egy üvegtál aljába helyezünk belőle egy réteget krumplit. Megsózzuk és megkenjük a tejföl felével. Ezután ráhelyezzük a tojás szeleteket, a szalámit és befedjük a maradék burgonya szeletekkel. A tetejét megkenjük maradék tejföllel. Tehetünk a rá paradicsom szeleteket is.
180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »