Rakott krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg tisztított, felkarikázott krumpli félig megfőzve
- 6 főtt, felkarikázott
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 kg főzőkolbász felkarikázva
- 500 g tejföl
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 1 ek olaj
- só, bors
Elkészítése:
A krumpli felét egy jénai tál vagy tepsi aljára tesszük, rárakjuk a karikára vágott kolbászt, erre a főtt tojásokat, majd sózzuk és borsozzuk.
A főtt krumpli másik felével befedjük az egészet, az olajat egyenletesen rácsepegtetjük és a tejföllel lekenjük, majd ismét picit meghintjük sóval és a zsemlemorzsát egyenletesen rászórjuk.
175 fokon, légkeveréses sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »