Rakott krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg tisztított, felkarikázott krumpli félig megfőzve
- 6 főtt, felkarikázott
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 kg főzőkolbász felkarikázva
- 500 g tejföl
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 1 ek olaj
- só, bors
Elkészítése:
A krumpli felét egy jénai tál vagy tepsi aljára tesszük, rárakjuk a karikára vágott kolbászt, erre a főtt tojásokat, majd sózzuk és borsozzuk.
A főtt krumpli másik felével befedjük az egészet, az olajat egyenletesen rácsepegtetjük és a tejföllel lekenjük, majd ismét picit meghintjük sóval és a zsemlemorzsát egyenletesen rászórjuk.
175 fokon, légkeveréses sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »