Tepsis krumpli recept
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 6 nagyfej vöröshagyma
- 1 cs füstölt virsli
- 30 dkg füstölt szalonna
- 1 szál füstölt kolbász
- delikát, bors, só, füszersó
- olaj
Elkészítése:
A krumplit karikákra vágom és kiolajozott tepsibe teszem, a virslit becsíkozom, a szalonnát is, a kolbászt felkarikázom a hagymával együtt.
Ezeket szépen rétegesen beleteszem a tepsibe, közben fűszerezem és ha megvan lefedem alufóliával és beteszem a sütőbe. Ha már a krumpli szinte puha akkor leveszem a fóliát és meghintem az egészet fűszersóval, kicsit pirítom és kész. Savanyúsággal tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

