Tepsis krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 6 nagyfej vöröshagyma
- 1 cs füstölt virsli
- 30 dkg füstölt szalonna
- 1 szál füstölt kolbász
- delikát, bors, só, füszersó
- olaj
Elkészítése:
A krumplit karikákra vágom és kiolajozott tepsibe teszem, a virslit becsíkozom, a szalonnát is, a kolbászt felkarikázom a hagymával együtt.
Ezeket szépen rétegesen beleteszem a tepsibe, közben fűszerezem és ha megvan lefedem alufóliával és beteszem a sütőbe. Ha már a krumpli szinte puha akkor leveszem a fóliát és meghintem az egészet fűszersóval, kicsit pirítom és kész. Savanyúsággal tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »