Pulykából fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált pulykacomb
- 8-9 szelet kenyér
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- pirospaprika
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- kevés zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A fokhagymát is megpucoljuk és fokhagyma nyomón keresztül átnyomjuk.
A darált húst egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kenyeret, majd a tojásokat, a fűszerekek és annyi zsemlemorzsát, hogy ne legyen túl lágy a massza (kb 3-4 evőkanál). Én kicsit hűtőbe szoktam tenni formázás előtt, de ez elhagyható.
Egy tepsibe kevés olajat öntünk, kigombócozzuk a masszát és fóliával lefedve sütőbe tesszük. 180 fokon kb 45-50 percig sütjük. Félidőben levesszük róla a fóliát és anélkül sütjük készre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »