Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós tokány recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg zöldborsó
    • 30 dkg sovány sertéshús (vagy borjúhús)
    • 1 szál sárgarépa
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 csokor zöldpetrezselyem

    Elkészítés:
    Az olajban az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, az összezúzott fokhagymát és a kockákra vágott húst beletesszük, majd egy kevés ízzel puhára pároljuk. Amikor már majdnem puha, a megtisztított, karikákra vágott répát meg a megtisztított zöldborsót belekeverjük, és az egészet puhára pároljuk. Végül a liszttel behabarjuk, a zöldpetrezselyemmel meghintjük, és még egyszer felforraljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá