Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vadászpecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott sertésborda
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 fej vöröshagyma
    • 20 dkg gomba
    • 1 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 evőkanál olaj
    • citromlé

    Elkészítés:
    A kivert hússzeleteket a szalonnával megtűzdeljük, és az olajban a karikákra vágott sárgarépával meg hagymával megpirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül a felszeletelt gombát belevetjük. Lefedve még öt percig pároljuk, majd a liszttel elhabart tejföllel besűrítjük. Enyhén megcitromozzuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Spagettival körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá