Vadászpecsenye recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 1 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál olaj
- só
- citromlé
Elkészítés:
A kivert hússzeleteket a szalonnával megtűzdeljük, és az olajban a karikákra vágott sárgarépával meg hagymával megpirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül a felszeletelt gombát belevetjük. Lefedve még öt percig pároljuk, majd a liszttel elhabart tejföllel besűrítjük. Enyhén megcitromozzuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Spagettival körítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.