Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Póréhagymával töltött medvehagymás fasírt őzgerincben recept

Póréhagymával töltött medvehagymás fasírt őzgerincben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált sertés hús
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 fej hagyma
    • 1 fej fokhagyma
    • 2 zsemle
    • bors
    • petrezselyem zöldje
    • medvehagyma apróra vágva
    • kb. 8-10 szelet bacon
    • 1 csomag lapka sajt
    • 1 szál póréhagyma

    Elkészítése:

    A zsemléket vízbe beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk a tojásokkal, az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel együtt. Alaposan összegyúrjuk.

    Egy tálca aljára kiterítjük a bacon szeleteket és elterítjük rajta a húsmasszát, beterítjük lapka sajt szeletekkel, majd kettévágjuk a póréhagymát és elhelyezzük a fasírton. A bacon szalonnával együtt feltekerjük.

    Sütőpapírral bélelt formában, 180 fokos sütőben kb. 1,5 óra alatt megsütjük. Mikor kihűlt, akkor szeleteljük.

    Tipp:

    Hagymás törtburgonyát kínálunk hozzá, tejfölös, fokhagymás uborkasalátával.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá