Palóc tojáshalom recept
Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg kolbász
- 1 paprika
- 1 nagy fej paradicsom
- 10 dkg elősütött hasábburgonya
- só, bors
- petrezselyem, snidling
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk.
5-10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikát és paradicsomot. Átkeverjük és újabb 5 percig pároljuk.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ráöntjük és készre sütjük.
Friss petrezselyemmel, snidlinggel megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










