Palóc tojáshalom recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg kolbász
- 1 paprika
- 1 nagy fej paradicsom
- 10 dkg elősütött hasábburgonya
- só, bors
- petrezselyem, snidling
- 8 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk.
5-10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikát és paradicsomot. Átkeverjük és újabb 5 percig pároljuk.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ráöntjük és készre sütjük.
Friss petrezselyemmel, snidlinggel megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.