Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Palóc tojáshalom recept

Palóc tojáshalom
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 fej vöröshagyma
    • 15 dkg kolbász
    • 1 paprika
    • 1 nagy fej paradicsom
    • 10 dkg elősütött hasábburgonya
    • só, bors
    • petrezselyem, snidling
    • 8 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk.

    5-10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikát és paradicsomot. Átkeverjük és újabb 5 percig pároljuk.

    A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ráöntjük és készre sütjük.

    Friss petrezselyemmel, snidlinggel megszórjuk, azonnal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá