Palóc tojáshalom recept

Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg kolbász
- 1 paprika
- 1 nagy fej paradicsom
- 10 dkg elősütött hasábburgonya
- só, bors
- petrezselyem, snidling
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A szalonnát felszeleteljük, egy teflon serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját és rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, elkeverjük, és a vékonyra karikázott kolbászt, burgonyát is hozzáadjuk.
5-10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikát és paradicsomot. Átkeverjük és újabb 5 percig pároljuk.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ráöntjük és készre sütjük.
Friss petrezselyemmel, snidlinggel megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »