Lőrinci tejfölös hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg tarja
- 2 dl tejföl
- 10 dkg liszt
- 1 ek pirospaprika, só, (esetleg maradék húsleves)
- 50 dkg orsó tészta
Elkészítése:
A felszeletelt, darabolt húst sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd hirtelen kisütjük.
A visszamaradt zsiradékot kevés pirospaprikával összekeverjük, majd a húsra öntjük.
Felengedjük vízzel, vagy hús lével, és puhára főzzük.
Amikor megfőlt akkor tejfeles habarással jól átforraljuk, majd valamilyen kifőtt tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »