Lőrinci tejfölös hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg tarja
- 2 dl tejföl
- 10 dkg liszt
- 1 ek pirospaprika, só, (esetleg maradék húsleves)
- 50 dkg orsó tészta
Elkészítése:
A felszeletelt, darabolt húst sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd hirtelen kisütjük.
A visszamaradt zsiradékot kevés pirospaprikával összekeverjük, majd a húsra öntjük.
Felengedjük vízzel, vagy hús lével, és puhára főzzük.
Amikor megfőlt akkor tejfeles habarással jól átforraljuk, majd valamilyen kifőtt tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »