Töltött burgonya csónakok recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 nagy, hosszúkás burgonya
- só
- őrölt bors
- házi piros arany
- 15 dkg gomba
- 4 virsli feldarabolva
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 3 szelet sonka aprítva
- 1 ek olaj
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
A tetejére:
- 3 háromszög sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, lehűtjük. A héját levesszük, a krumplikat kettévágjuk hosszában. A belsejét kivájjuk, összetörjük, majd félretesszük.
A hagymát felaprítjuk, olajon átfuttatjuk, minden hozzávalót a tojás kivételével ráteszünk és ízlésünk szerint ízesítjük, készre sütjük. A tojásokat felverjük, ráöntjük és összesütjük. A félretett burgonyával összekeverjük és a burgonya mélyedésébe töltjük.
1-1 cikk sajtot félbevágunk és a tetejére tesszük. Reszelt sajttal is megszórhatjuk. 200 fokon pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.