Töltött burgonya csónakok recept

Hozzávalók:
- 3 nagy, hosszúkás burgonya
- só
- őrölt bors
- házi piros arany
- 15 dkg gomba
- 4 virsli feldarabolva
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 3 szelet sonka aprítva
- 1 ek olaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
A tetejére:
- 3 háromszög sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, lehűtjük. A héját levesszük, a krumplikat kettévágjuk hosszában. A belsejét kivájjuk, összetörjük, majd félretesszük.
A hagymát felaprítjuk, olajon átfuttatjuk, minden hozzávalót a tojás kivételével ráteszünk és ízlésünk szerint ízesítjük, készre sütjük. A tojásokat felverjük, ráöntjük és összesütjük. A félretett burgonyával összekeverjük és a burgonya mélyedésébe töltjük.
1-1 cikk sajtot félbevágunk és a tetejére tesszük. Reszelt sajttal is megszórhatjuk. 200 fokon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »