Kínai szezámmagos csirke falatok recept

Hozzávalók:
A páchoz:
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál fehérbor
- 1 mokkáskanál fehér bors
- 50 dkg csirkemell
A bundához:
- ízlés szerint só
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 evőkanál étolaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál finomliszt
- ízlés szerint só
- 1 dl víz
A mázhoz:
- 2 dl ketchup
- 2 evőkanál méz
- ízlés szerint szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágjuk.
A pác hozzávalóit összekeverjük és beleforgatjuk a húst, majd néhány órán át hagyjuk benne pácolódni.
A bunda hozzávalóit összekeverjük, majd a pácból kiszedett húsokat beleforgjuk a tésztába és bő, felforrósított olajban kisütjük.
A máz hozzávalóit kikeverjük és a kisült, lecsepegtetett húsokat beleforgatjuk. Szezámmaggal megszórjuk és rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »