Kínai szezámmagos csirke falatok recept

Hozzávalók:
A páchoz:
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál fehérbor
- 1 mokkáskanál fehér bors
- 50 dkg csirkemell
A bundához:
- ízlés szerint só
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 evőkanál étolaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál finomliszt
- ízlés szerint só
- 1 dl víz
A mázhoz:
- 2 dl ketchup
- 2 evőkanál méz
- ízlés szerint szezámmag
Elkészítése:
A csirkemelleket nagyobb kockákra vágjuk.
A pác hozzávalóit összekeverjük és beleforgatjuk a húst, majd néhány órán át hagyjuk benne pácolódni.
A bunda hozzávalóit összekeverjük, majd a pácból kiszedett húsokat beleforgjuk a tésztába és bő, felforrósított olajban kisütjük.
A máz hozzávalóit kikeverjük és a kisült, lecsepegtetett húsokat beleforgatjuk. Szezámmaggal megszórjuk és rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »