Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kínai szezámmagos csirke falatok recept

Kínai szezámmagos csirke falatok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A páchoz:

    • 1 evőkanál olívaolaj
    • 1 evőkanál fehérbor
    • 1 mokkáskanál fehér bors
    • 50 dkg csirkemell

    A bundához:

    • ízlés szerint só
    • 1/2 csomag sütőpor
    • 1 evőkanál étolaj
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 9 evőkanál finomliszt
    • ízlés szerint só
    • 1 dl víz

    A mázhoz:

    • 2 dl ketchup
    • 2 evőkanál méz
    • ízlés szerint szezámmag

    Elkészítése:

    A csirkemelleket nagyobb kockákra vágjuk.

    A pác hozzávalóit összekeverjük és beleforgatjuk a húst, majd néhány órán át hagyjuk benne pácolódni.

    A bunda hozzávalóit összekeverjük, majd a pácból kiszedett húsokat beleforgjuk a tésztába és bő, felforrósított olajban kisütjük.

    A máz hozzávalóit kikeverjük és a kisült, lecsepegtetett húsokat beleforgatjuk. Szezámmaggal megszórjuk és rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá