Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztás ragu recept

Káposztás ragu
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kis kelkáposzta
    • 1 hagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • csipetnyi őrölt kömény
    • pirospaprika, só bors
    • 20 dkg lecsókolbász
    • 1 kis doboz tejföl
    • 1 ek zsír, vagy olaj

    Elkészítése:
    A kelkáposztát csíkokra szeljük, kevés sós,köménymagos vízben megfőzzük.A hagymát kis kockára vágjuk, zsíron/olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá és felengedjük 1 dl vízzel.Belenyomjuk a fokhagymát,sózzuk, borsozzuk,a karikázott kolbászt is hozzáadva 10 percig főzzük. Hozzátesszük a káposztát és a tejfölt és még egyszer felfőzzük. Galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá