Káposztás ragu

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kis kelkáposzta
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • csipetnyi őrölt kömény
  • pirospaprika, só bors
  • 20 dkg lecsókolbász
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 ek zsír, vagy olaj

Elkészítése:
A kelkáposztát csíkokra szeljük, kevés sós,köménymagos vízben megfőzzük.A hagymát kis kockára vágjuk, zsíron/olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá és felengedjük 1 dl vízzel.Belenyomjuk a fokhagymát,sózzuk, borsozzuk,a karikázott kolbászt is hozzáadva 10 percig főzzük. Hozzátesszük a káposztát és a tejfölt és még egyszer felfőzzük. Galuskával tálaljuk.