Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hússal töltött tökkarikák panírban recept

Hússal töltött tökkarikák panírban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kisebb tök
    • 25 dkg darált hús
    • só, bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • a panírhoz: liszt,  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A tököt meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A belsejét kivájjuk és kicsit állni hagyjuk (nem sóztam meg!).

    A darált húst megfűszerezzük és hozzáadunk 1 tojást (készíthetjük készen kapható kolbászhúsból is).

    A tök karikák belsejét megtöltjük a hússal, majd egyszerűen bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Érdemes a tojásban és zsemlemorzsában 2x megforgatni.

    Forró olajban kezdjük sütni, majd mérsékeljük a lángot, hiszen a húsnak is meg kell sülnie.

    Köretként készíthetünk hozzá krumplipürét, de én most tejfölös mártogatóssal kínáltam.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá