Hússal töltött tökkarikák panírban recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tököt meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A belsejét kivájjuk és kicsit állni hagyjuk (nem sóztam meg!).
A darált húst megfűszerezzük és hozzáadunk 1 tojást (készíthetjük készen kapható kolbászhúsból is).
A tök karikák belsejét megtöltjük a hússal, majd egyszerűen bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Érdemes a tojásban és zsemlemorzsában 2x megforgatni.
Forró olajban kezdjük sütni, majd mérsékeljük a lángot, hiszen a húsnak is meg kell sülnie.
Köretként készíthetünk hozzá krumplipürét, de én most tejfölös mártogatóssal kínáltam.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »