Hagymás nudli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hámozott, darabolt burgonyát sós vízben megfőzzük, levét leöntjük és áttörjük.
Hagyjuk kihűlni, majd ráütjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet és összegyúrjuk.
Kisebb darabokat csípünk a masszából, megsodorjuk és kis nudlikat vágunk le, melyeket megformázunk.
Forró vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
Közben a zsíron a finomra vágott hagymát megdinszteljük és rászórjuk az őrölt paprikát, majd a nudlikat óvatosan belekeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »