Hagymás nudli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hámozott, darabolt burgonyát sós vízben megfőzzük, levét leöntjük és áttörjük.
Hagyjuk kihűlni, majd ráütjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet és összegyúrjuk.
Kisebb darabokat csípünk a masszából, megsodorjuk és kis nudlikat vágunk le, melyeket megformázunk.
Forró vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
Közben a zsíron a finomra vágott hagymát megdinszteljük és rászórjuk az őrölt paprikát, majd a nudlikat óvatosan belekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »