Hagymás nudli recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hámozott, darabolt burgonyát sós vízben megfőzzük, levét leöntjük és áttörjük.
Hagyjuk kihűlni, majd ráütjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet és összegyúrjuk.
Kisebb darabokat csípünk a masszából, megsodorjuk és kis nudlikat vágunk le, melyeket megformázunk.
Forró vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
Közben a zsíron a finomra vágott hagymát megdinszteljük és rászórjuk az őrölt paprikát, majd a nudlikat óvatosan belekeverjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.