Gyors tepsis burgonya debreceni kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 5 közepes fej vöröshagyma
- petrezselyemzöld ízlés szerint
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- fűszerpaprika ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint (szárított)
- ételízesítő ízlés szerint
- 0,5 dl napraforgó olaj
- 80 dkg debreceni kolbász (csemege)
Elkészítése:
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk és négyfelé vágjuk.
Tepsibe tesszük a burgonyát és a hagymát, megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával, petrezselyemmel és a majoránnával.
Az egészet meglocsoljuk kevés olajjal és átforgatjuk, hogy mindenhol egyenletesen eloszlassuk a fűszereket.
Előmelegített sütőben majdnem puhára sütjük kb 60 perc alatt. Néha átforgatjuk.
Amikor már majdnem puha a burgonya, rádobjuk a karikára vágott kolbászokat és még 10-15 percig sütjük, hogy átsüljön a kolbász is.
Tetejére tejfölt raktam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »