Fodros lebencs recept
                            Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt szalonna
 - 2 szál virsli
 - 30 dkg fodros kocka száraztészta
 - olaj
 - só
 - bors
 - piros paprika
 - 1 db vörös hagyma
 
Elkészítése:
A virslit felkarikázzuk megsütjük az olajban és félre tesszük . Az apró kockára vágott szalonnát elkezdjük pirítani majd a felaprított hagymát is hozzá adjuk. Ha a hagyma kezd üveges lenni beletesszük a száraz tésztát és ha barnul meghintjük pirospaprikával és öntünk rá annyi vizet hogy ellepje. Ízlés szerint ízesítjük és ha már a tészta puhul hozzá adjuk a sült virslit is.
Tipp:
Ha van otthon lehet bele tenni paprikát, vagy sűrített paradicsomot , gulyás krémet úgy még finomabb ! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


