Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojásos-kolbászos egybesült fasírt recept

Tojásos-kolbászos egybesült fasírt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 2 zsemle
    • 7  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (1 a masszába, 4 keményre főzve, 2 a kenéshez)
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 ek mustár
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • fűszerpaprika ízlés szerint
    • 20 dkg kolbász
    • 1 pritamin paprika
    • 10 dkg sajt
    • kb 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A főtt tojásokat a kolbásszal együtt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk.

    A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízből kinyomkodott zsemlékkel együtt.
    A masszába belekeverünk 1 nyers tojást, zsemlemorzsát, lisztet, mustárt, fokhagymát, meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk.

    Tépünk le alufóliát, arra rásimítjuk a húsos masszát téglalap alakúra. Elterítjük rajta a tojáskarikákat, feldarabolt paprikát, kolbászt, megszórjuk reszelt sajttal és szorosan feltekerjük.

    Olajjal kikent tepsibe fektetjük, tojással lekenjük és készre sütjük kb 35-40 perc alatt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá