Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Svéd húspogácsa recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sertés- és 40 dkg marhahús
    • 1 nagy szelet kenyér
    • 2 dl tejföl
    • 1 vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • 1 mokkáskanál mustár
    • 1 csokor metélőhagyma
    • 1 gerezd fokhagyma

    A sütéséhez:

    • olaj

    Elkészítés:
    A kétfajta húst a kenyérszelet belével együtt megdaráljuk, és fél deci tejföllel, egy tojással, fél fej reszelt vöröshagymával, mustárral, sóval meg borssal dolgozzuk össze. Közepes nagyságú húspogácsákat formálunk belőle, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. A maradék tejfölbe reszeljük a hagyma másik felét meg a fokhagymát, tálaláskor leöntjük vele a húspogácsákat, végül az egészet finomra vágott metélőhagymával meghintjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá