Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Stefánia Vagdalt recept

Stefánia Vagdalt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertés vagy vegyesen sertés és marha hús
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 6 db főzve
    • zsemlemorzsa
    • bors
    • köménymag
    • majoránna
    • kevés pirospaprika
    • olaj a sütéshez

    Burgonyapüré:

    • Burgonya főzve összetörve
    • só-ételízesítő
    • tej
    • vaj vagy margarin
    • pici bors
    • ízlés szerint szerecsendió

    Elkészítése:
    A húst befűszerezem a fokhagymát belepréselem,beleütöm a 3 tojást teszek bele zsemlemorzsát,hogy kötött állaga legyen és jól összegyúrom. Deszkára borítom, szétnyomkodom téglalap alakúra kb 1,5 Ujjnyira beleteszem egymás mellé a főt megtisztított tojásokat és óvatosan feltekerem mint a bejglit. Olajjal kikent tepsibe teszem, a tetejét meglocsolom egy kis olajjal és készre sütöm. Ujjnyi vastagra szeletelem.

    Burgonyapüré:
    Az áttört burgonyát ízesítem,tejet és vajat adok hozzá,majd az egészet krémesítem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá