Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karalábés, párolt húsgombócok recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg karalábé
    • 3 dkg. vaj
    • 3 dkg. liszt
    • 30 dkg darálthús
    • 1 dl. tej
    • 1 zsemle
    • 1 db.  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl tejföl
    • 1 dl kefir

    Elkészítése:  A karalábét sós vízbe puhára főzzük, Világos rántással besűrítjük. A húsból, a tejbe áztatott kinyomkodott zsemléből, és a tojásból húsmasszát készítünk, megsózzuk. Kis gombócokat formálunk belőle, és a főzelékbe téve megpároljuk. A tejfölt a kefirrel, simára keverjük, egy kevés mártással, majd a karalábéhoz önjük. Felforraljuk, simára keverjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá