Karalábés, párolt húsgombócok recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg karalábé
- 3 dkg. vaj
- 3 dkg. liszt
- 30 dkg darálthús
- 1 dl. tej
- 1 zsemle
- 1 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- 1 dl kefir
- só
Elkészítése: A karalábét sós vízbe puhára főzzük, Világos rántással besűrítjük. A húsból, a tejbe áztatott kinyomkodott zsemléből, és a tojásból húsmasszát készítünk, megsózzuk. Kis gombócokat formálunk belőle, és a főzelékbe téve megpároljuk. A tejfölt a kefirrel, simára keverjük, egy kevés mártással, majd a karalábéhoz önjük. Felforraljuk, simára keverjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.