Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bújtatott fasírt recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált marhahús
    • 1 fél fej reszelt vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • fél doboz paradicsompüré
    • 2 közepes nagyságú
    • főtt burgonya
    • 1 evőkanál olaj
    • őrölt bors

    A tetejére:

    • 9 szem burgonya
    • kevés tej
    • 3 dkg vaj
    • paradicsommártás

    Elkészítés:
    A húst a hagymával, tojással, paradicsompürével, a főtt, hámozott, áttört burgonyával, sóval, borssal összegyúrjuk. Hosszúkás cipót formálunk belőle, és megolajozott alufóliába csomagolva, egy fél óráig a sütőben sütjük. Közben a többi burgonyából vajjal meg egy kevés tejjel elég vastag burgonyapürét készítünk, a kisült és kicsomagolt fasírtot bevonjuk vele, és a tetejét villával „rücskösre” formázva, a sütőben, közepes lángon, kissé megpirítjuk. Paradicsommártással tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá