Cowboyok eledele recept

Hozzávalók:
- 4 fej nagyobb vörös- vagy főzőhagyma
- 2 kiskanál füstös fűszerkeverék
- 1,5 dl BBQ mártás
- 4 db grill kolbász
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 70 dkg burgonya
Elkészítése:
A megtisztított, megmosott burgonyákat vágjuk szép egyenletes, vékony szeletekre. Szórjuk meg füstös fűszerkeverékkel. Tegyünk hozzá 1,5 dl BBQ mártást.
Keverjük jól össze a burgonyaszeleteket a mártással és a fűszerkeverékkel. Egy tepsit vékonyan kenjünk ki zsiradékkal.
Szórjuk rá egyenletesen a burgonyát, majd a hagymakarikákat. Fedjük le tepsit egy alufóliával, majd tegyük előmelegített sütőbe 170 C-on kb. 40-45 percre amíg a burgonyák nem puhulnak meg.
Vegyük ki a sütőből a burgonyát és tegyük rá a grill kolbászokat. Tegyük grill fokozatra a sütőt, hagyjuk, hogy a kolbászok félig megsüljenek, a burgonyaszeletek megpiruljanak, kb. 10 perc.
Ismét vegyük ki a sütőből. A burgonya és a kolbász közé üssünk tojásokat. Tegyük vissza a sütőbe és süssük készre a tojásokkal együtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »