Chilis bab recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés és marhahús keveréke darálva
- 2 ek étolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors ízlés szerint
- 1 doboz konzerv kukorica
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 1 tk paprikakrém
- 1 ek házi ételízesítő /ez tartalmazza a különböző fűszereket, bors, oregánó, petrezselyem, paprika stb/
- 3 dl házi paradicsomlé
- 1 chili paprika
Elkészítése:
Egy serpenyőben az étolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymákat. Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk és közben kevergetjük.
A pirítás közepe fele elkezdjük fűszerezni. Rászórjuk a sót, borsot, paprika krémet, házi ételízesítőt és erős paprikát.
Ha már késznek tűnik a hús, megszórjuk piros paprikával, ráöntjük a konzerv babot és kukoricát (a leve nélkül).
Kis keverés után felöntjük a paradicsomlével, hogy éppen ellepje az ételt. Elkezdjük főzni. Kb 10 perc alatt készen van és tálalhatjuk is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »