Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Chilis bab recept

Chilis bab
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertés és marhahús keveréke darálva
    • 2 ek étolaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • bors ízlés szerint
    • 1 doboz konzerv kukorica
    • 1 doboz vörösbab konzerv
    • 1 tk paprikakrém
    • 1 ek házi ételízesítő /ez tartalmazza a különböző fűszereket, bors, oregánó, petrezselyem, paprika stb/
    • 3 dl házi paradicsomlé
    • 1 chili paprika

    Elkészítése:

    Egy serpenyőben az étolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymákat. Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk és közben kevergetjük.

    A pirítás közepe fele elkezdjük fűszerezni. Rászórjuk a sót, borsot, paprika krémet, házi ételízesítőt és erős paprikát.

    Ha már késznek tűnik a hús, megszórjuk piros paprikával, ráöntjük a konzerv babot és kukoricát (a leve nélkül).

    Kis keverés után felöntjük a paradicsomlével, hogy éppen ellepje az ételt. Elkezdjük főzni. Kb 10 perc alatt készen van és tálalhatjuk is.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá