Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bújtatott fasírt recept

Bújtatott fasírt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg darált hús
    • 1 db zsemle
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt fekete bors
    • piros paprika
    • 1 kg burgonya
    • vaj
    • 0,5 dl tej
    • 5 dkg trappista sajt

    Elkészítése:
    A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük. A húshoz keverjük és a szokásos módon fasírozottat készítünk. Cipóvá formázzuk és alufóliával letakarva 30 percig sütjük 200 fokos sütőben. A burgonyát megpucoltjuk, kis kockákra vágjuk és megfőzzük. Összetörjük, hozzáadjuk a tejet és a vajat, majd sóval és borssal ízesítjük. Kivesszük a sütőből a fasírtot és a pürét rákenjük. Elsimítjuk, rászórjuk a sajtot és meglocsoljuk a szafttal. Visszatesszük a sütőbe és szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá