Bolognai ragu recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 0,5 liter paradicsomlé
- 1 teáskanál petrezselyemzöld
- 1 kávéskanál oregánó
- 1 kávéskanál bazsalikom
- só
- bors
Elkészítése:
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.
Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.
Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »