Bolognai ragu recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 0,5 liter paradicsomlé
- 1 teáskanál petrezselyemzöld
- 1 kávéskanál oregánó
- 1 kávéskanál bazsalikom
- só
- bors
Elkészítése:
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.
Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.
Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »