Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Betyárgombóc recept

Betyárgombóc
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 50 dkg (sampion)gomba
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 kispohár tejföl
    • 1db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 babérlevél
    • só (delikát )
    • bors
    • 1 kanál pirospaprika
    • olaj
    • petrezselyemzöld
    • 1 kanál liszt

    Elkészítése:
    Hagymát megdinszteljük ,beletesszük a szeletekre vágott gombát, babérlevelet, pirospaprikát, sót és 1 pohár vizet. Főzzük addig , míg jó bő leve nem lesz. Elkészítjük a húsgombócokat . A darált húst, fokhagymát, borsot,tojást ,sót (delikátot) és a petrezselyemzöldet összedolgozzuk , pici gombócokat csinálunk és a gombás lébe rakjuk. Mikor minden megfőtt, tejföllel-lisztel behabarjuk. Köretnek galuskát vagy bármilyen tésztát tálalhatunk . JÓ ÉTVÁGYAT !

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá