Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Baconbe csavart fasírt recept

Baconbe csavart fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg darált sertéshús
    • 3 zsemle
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • 0,5 kávéskanál köménymag
    • bors ízlés szerint
    • 1 kávéskanál só
    • 15 szelet bacon
    • 1 ek sertészsír (a tepsi kikenéséhez)

    Elkészítése:

    A darált húshoz adjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd belepréseljük a fokhagymát. Hozzáadjuk az összes fűszert, tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva, majd alaposan összedolgozzuk.

    Kikenünk egy ovális jénai tálat vagy tepsit a zsírral. A megformázott fasírtot beletesszük, amit előtte baconbe tekerünk.

    190 fokos sütőben, alul-felül sütéssel kb 55-60 perc alatt készre sütjük.

    Tipp:

    Lehet tölteni főtt tojással, kolbásszal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá