Babos-sörös kolbász recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 80 dkg grillkolbász
- olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 1-1 ek mustár és ketchup
- 80 dkg vörösbab (konzerv)
- só, bors
- 2 dl sör
- 1-1 piros és zöld kaliforniai paprika
Elkészítése:
Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a kolbászokat, kiszedjük és félretesszük.
A visszamaradt zsírban lepirítjuk a félkarikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a mustárt és a ketchupot, majd a leszűrt babot és sózzuk, borsozzuk.
Felöntjük a sörrel, forraljuk kb 3 percig, majd beletesszük az elősütött kolbászokatt és a csíkokra vágott kaliforniai paprikát.
Összeforraljuk, 10 percig főzzük és már tálalhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.