Babos-sörös kolbász recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg grillkolbász
- olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 1-1 ek mustár és ketchup
- 80 dkg vörösbab (konzerv)
- só, bors
- 2 dl sör
- 1-1 piros és zöld kaliforniai paprika
Elkészítése:
Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a kolbászokat, kiszedjük és félretesszük.
A visszamaradt zsírban lepirítjuk a félkarikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a mustárt és a ketchupot, majd a leszűrt babot és sózzuk, borsozzuk.
Felöntjük a sörrel, forraljuk kb 3 percig, majd beletesszük az elősütött kolbászokatt és a csíkokra vágott kaliforniai paprikát.
Összeforraljuk, 10 percig főzzük és már tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









