Babfőzelék krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg szárazbab
- 1 fej hagyma
- 15 dkg császárszalonna
- olaj
- pirospaprika
- só
- bors
- 4 db nagy krumpli
Elkészítése:
A babot előző este beáztatom. A hagymát megdinsztelem az olajban, szórok rá egy kis piros paprikát, majd hozzáadom az apróra vágott császárszalonnát és a babot, felöntöm vízzel és puhára főzöm. Sózom borsozom, majd puhára főzöm.
A krumplit meghámozom négybe vágom megfőzöm, és a végén hozzákeverem a babhoz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »