Almás csirkefasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg darált csirkemell
- 40 dkg alma
- 25 dkg túró
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- szerecsendió
- fasírt fűszersó
- kevés olaj
Elkészítése:
A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet és ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »