Almás csirkefasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg darált csirkemell
- 40 dkg alma
- 25 dkg túró
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- szerecsendió
- fasírt fűszersó
- kevés olaj
Elkészítése:
A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet és ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »