Almás csirkefasírt recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg darált csirkemell
- 40 dkg alma
- 25 dkg túró
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- szerecsendió
- fasírt fűszersó
- kevés olaj
Elkészítése:
A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet és ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.