Almás csirkefasírt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg darált csirkemell
- 40 dkg alma
- 25 dkg túró
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csokor petrezselyemzöld
- szerecsendió
- fasírt fűszersó
- kevés olaj
Elkészítése:
A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet és ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk.
Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









